Johannes de Heer-avonden

Eens in de zoveel tijd oraniseren wij samen met www.meerjohannesdeheer.nl een Johannes de Heer zangavond. De eerste avond was een geweldige avond met veel bezoekers. Na veel positieve reacties hebben we besloten door te gaan met het organiseren van speciale Johannes de Heer zangavonden. Op deze website kunt u meer informatie vinden over de avonden, maar ook wie was eigenlijk Johannes de Heer? Ook zal er eens per maand een artikel worden geplaatst over een Johannes de Heer lied.

Ontstaan
Ongeveer twee jaar geleden is familie Stam uit Nieuw-Lekkerland begonnen met het organiseren van avonden. Dit is ontstaan uit de passie om samen met elkaar muziek te maken. Dit willen zij graag delen met andere mensen zodat we samen tot Zijn eer kunnen zingen en muciseren. De opzet van deze avonden is geen concert waar veel geluisterd word, maar juist het zingen met elkaar!

Doel
Het doel van de avonden die wij organiseren is de lof eer en aanbidding aan onze God te brengen! Oude liederen komen tot leven! Johannes de Heer liederen hebben een rijke diepe inhoud en duidelijke boodschap. De avonden worden daarom ook voor jong en oud georganiseerd. Wat is er mooier om met ouderen en jongeren te zingen tot eer van Hem?! We hopen u en jou daarom ook te ontmoeten om samen te delen in de rijke inhoud van de Johannes de Heer liederen. Soli Deo Gloria!

Agenda
Klik hier voor meer actuele data en locaties in de agenda.